Global Network of Accounting & Consulting Firms | Nexia

Despre Nexia

Nexia International

Nexia International este o retea globala de contabili, auditori independenti, consilieri de afaceri si consultanti care ocupa locul 9 la nivel mondial, cu 667 birouri in peste 100 de tari.
 

Nexia International a fost fondata în 1971 de catre doua firme – Oppenheim Appel Dixon & Associates, SUA şi Spicer & Pegler, Marea Britanie. Aceste doua companii, membre fondatoare, furnizau servicii pentru peste jumătate din firmele din sectorul financiar, din Londra si New York.

Din 1971 si pana in prezent, unul din punctele tari ale Nexia a fost dorinta ca firme membre sa foloseasca si sa impartaseasca cunostintele si expertiza in beneficiul clientilor sai.

Nexia se poate lauda, de asemenea, cu o traditie de a pune la dispozitia publicului informatii, în special în domeniul fiscal si IFRS, prin intermediul a diferite publicatii.

Membri Nexia au sansa de a face schimb de idei si experienta la conferintele anuale, regionale, precum si la conferintele pe teme fiscale.

Nexia acorda o importanta deosebita educatiei tinerilor membri prin sponsorizarea de programe pentru liderii de maine si organizarea de seminarii pentru manageri.

Fiecare client asteapta standarde ridicate de calitate de la o firma profesionista. Nexia asigura calitatea serviciilor oferite de firmele membre printr-un Control al Calitatii periodic. Toate firmele Nexia trebuie sa apartina de organismele profesionale din tarile respective.

Ori de câte ori faceti afaceri intr-o tara straina, consultanta si expertiza locala sunt vitale.

Ca si client Nexia International, veti primi indrumarea de care aveti nevoie si atentia meritata la un pret just.

Cheia succesului Nexia este simpla:

reprezentarea la un nivel global, in marile centre financiare şi economice, prin firme membre situate în top zece in tarile de origine. Astfel Nexia ofera servicii de cea mai buna calitate clientilor sai cu “nevoi internationale”.