Global Network of Accounting & Consulting Firms | Nexia

Despre Nexia

Nexia Romania

Nexia Romania numara in prezent 4 afiliate, cu specializari complementare:
 

NEXIA CRG

A fost infiintata in 1995. Anul 1999 a adus schimbari majore diversificandu-se activitatea, dar crescand si numarul partenerilor la 3. Din 2001 NEXIA CRG activeaza si in zona de audit.

Un alt moment important in viata companiei a fost afilierea, in 2005, la reteaua Nexia International oferindu-ne astfel posibilitatea de o furniza servicii financiare integrate la nivel trans-frontalier.

In prezent, NEXIA CRG asigura clientilor sai solutii specifice, adaptate realitatii economice si cadrului legal, astfel ca acestia sa poata lua deciziile cele mai bune, sa creasca sau sa imbunatateasca performantele companiei sale intr-un mediu competitiv si intr-o continua schimbare.

NEXIA CRG este membru al organismelor profesionale din Romania: Corpul Experilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (C.E.C.C.A.R.), Camera Auditorilor Financiari din Romania (C.A.F.R.) si Camera Consultantilor Fiscali (C.C.F.).

nexiacrg.ro

Cunescu, Balaciu si Asociatii

Avand o cota de piata in crestere in ultimii 13 ani, Societatea civila de avocati Cunescu, Balaciu si Asociatii si-a organizat si orientat intreaga activitate ca suport al calitatii serviciilor de consultanta si reprezentare legala a clientilor, pentru a raspunde cu profesionalism si eficienta problematicii cu care acestia se confrunta.

Portofoliul de clienti al firmei include societati comerciale cu capital romanesc si/sau strain, companii multinationale, investitori locali si straini, institutii publice, asociatii, fundatii.

Cunescu, Balaciu si Asociatii este o firma de marime medie, avand 5 avocati parteneri, 10 avocati asociati si personal administrativ si de executie in domeniile juridic, IT, contabilitate si PR.

Cunescu, Balaciu si Asociatii este, de asemenea,membru al ADVOC International (www.advoc.com) – reţea internaţională a firmelor independente de avocati.

cunescu.ro

Omega Trust

Infiintata in anul 2004 in Bucuresti societatea noastra asigura servicii de audit si consultanta in domeniul tehnologiei informatiei. OMEGA Consulting este parte a OMEGA Trust, specializata in servicii de consultanta si servicii pentru accesarea fondurilor nerambursabile.

Suntem membri ai retelei internationale de profesionisti in consultanta si audit NEXIA International si al Clusterului romanesc de inovare in tehnologia informatiei, SMART ALLIANCE.

Compania noastra are o echipa tanara si calificata care, in prezent, se alcatuieste din 10 angajati si 15 experti colaboratori. Specialistii nostri detin certificari relevante in domeniul auditului si consultantei IT emise de catre autoritatile importante in domeniu, cum ar fi:

 • CIPM (Certified Information Privacy Manager)
 • CISA (Certified Information Systems Auditor) emis de catre ISACA (Information Systems Audit and Control Association)
 • ISO 27001 Auditor
 • MCSE (Microsoft Certified Systems Engineer)
 • CEH (Certified Ethical Hacker)
 • LPT (Licensed Penetration Tester)
 • OSCP (Offensive Security Certified Professional)
 • CCNA (Cisco Certified Network Associate)
 • OPST (Open Source Penetration Tester)
 • CompTIA Security+
 • CISSP (Certified Information Systems Security Professional)
 • CISM (Certified Information Security Manager)
omega-trust.ro

KG Audit

Infiintata in anul 2003 in Bucuresti societatea noastra asigura servicii in domeniile contabilitatii, salarizarii, auditului financiar si consultantei fiscale.

Suntem membri ai Corpului Expertilor Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) , Camerei Auditorilor Finaniari din Romania (CAFR) si a Camerei de Comert Romano- Germane.

Facem parte din grupul de lucru pe probleme fiscale al Camerei de Comert Romano- Germane. Afiliata la reteaua Nexia International din anul 2006, avem ca misiune sa aducem un plus de valoare clientilor nostri prin servicii personalizate si de o inalta calitate profesionala. Avem o echipa de 25 de specialisti cu o solida pregatire teoretica atestata prin acreditari internationale (ACCA, MBA) si nationale (experti contabili, auditori, consultanti fiscali) dar si o indelungata experienta profesionala. Comunicarea se poate efectua in Romana, Germana, Engleza, Spaniola, Italiana sau Franceza. Clientii nostri desfasoara activitati din diferite domenii cum ar fi constructii, servicii, IT, productie, real estate. Clientii nostri vin preponderent din tari vorbitoare de limba germana dar si din alte tari Europene si Romania. Lucram pentru corporatii, societati multinationale, firme locale si ne ocupam si de aspectele tot mai complexe din domeniul taxarii persoanelor fizice. Folosim in activitatea noastra diverse platforme de contabilitate si suntem de asemenea experimentati in folosirea si implementarea SAP.

kgaudit.ro