Nexia Romania

Nexia Romania numara in prezent doua afiliate, cu specializari complementare: CRG NEXIA – audit financiar si servicii conexe, consultanta fiscala, societatea de avocati Cunescu, Balaciu si Asociatii – consultanta legala.

Primul membru Nexia International in Romania este CRG NEXIA. Societatea s-a afiliat retelei internationale in 2005. Tot in acest an se afiliaza, la Nexia Romania, Societatea civila de avocati Cunescu, Balaciu si Asociatii.

CRG NEXIA a fost infiintata in 1995. Anul 1999 a adus schimbari majore diversificandu-se activitatea, dar crescand si numarul partenerilor la 3. Din 2001 CRG NEXIA activeaza si in zona de audit.

Un alt moment important in viata companiei a fost afilierea, in 2005, la reteaua Nexia International oferindu-ne astfel posibilitatea de o furniza servicii financiare integrate la nivel trans-frontalier.

In prezent, CRG NEXIA asigura clientilor sai solutii specifice, adaptate realitatii economice si cadrului legal, astfel ca acestia sa poata lua deciziile cele mai bune, sa creasca sau sa imbunatateasca performantele companiei sale intr-un mediu competitiv si intr-o continua schimbare.

CRG NEXIA este membru al organismelor profesionale din Romania: Corpul Experilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (C.E.C.C.A.R.), Camera Auditorilor Financiari din Romania (C.A.F.R.) si Camera Consultantilor Fiscali (C.C.F.).

Avand o cota de piata in crestere in ultimii 13 ani, Societatea civila de avocati Cunescu, Balaciu si Asociatii si-a organizat si orientat intreaga activitate ca suport al calitatii serviciilor de consultanta si reprezentare legala a clientilor, pentru a raspunde cu profesionalism si eficienta problematicii cu care acestia se confrunta.

Portofoliul de clienti al firmei include societati comerciale cu capital romanesc si/sau strain, companii multinationale, investitori locali si straini, institutii publice, asociatii, fundatii.

Cunescu, Balaciu si Asociatii este o firma de marime medie, avand 5 avocati parteneri, 10 avocati asociati si personal administrativ si de executie in domeniile juridic, IT, contabilitate si PR.

Cunescu, Balaciu si Asociatii este, de asemenea,membru al ADVOC International (www.advoc.com) – reţea internaţională a firmelor independente de avocati.

Nexia